Over ons

Over ons2017-12-30T11:22:44+00:00

Headcore is ontstaan vanuit concrete problemen die de oprichters hebben ondervonden. Het digitale landschap is zo complex en versnipperd dat het voor een bedrijf lastig is om hier goed mee aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat er een hoop tijd en geld verloren gaat in digitale initiatieven, met een hoop frustraties gevolg.

Door binnen Headcore digitale expertise te combineren met expertise uit het bedrijfsleven kunnen wij gericht aan de slag. Zo kunnen wij meer voor onze klanten gaan verdienen. Met Headcore hebben onze klanten één partner voor al hun online marketing activiteiten. Dat bespaart een hoop zorgen en levert een hoop op.

Onze pijlers

 • Transparantie
  Wij laten duidelijk zien wat wij doen. Daarnaast kan je de resultaten volgen binnen je eigen live dashboard.

 • Duidelijke taal
  Wij communiceren in duidelijk taal. Niet verschuilen achter jargon, maar juist zo simpel mogelijk zodat we het meer over de inhoud kunnen hebben.

 • Lange termijn relaties
  Wij bouwen lange termijn relaties op met de klanten waar we mee werken. Zo kunnen wij onze klanten steeds beter helpen.

 • Resultaat
  Bij ons gaat het om resultaat. Anderen tonen hippe portfolio’s met toeters en bellen, wij zorgen dat onze klanten meer verdienen.

Advies nodig?

Één van onze experts zal samen met jou je digitale doelstellingen doornemen en strategieën bespreken om harder te groeien.
Plan je GRATIS sessie

“In Headcore hebben wij de ideale partner gevonden met betrekking tot online marketing. Of het nu gaat om het uitzetten van een strategie, het implementeren van website-, mailing- en social- gerelateerde zaken, Headcore denkt mee en geeft advies op maat.​”


Michaël Truijen
Directeur – Image Building

Word ook klant