Bel direct: 085 - 06 03 530

Werkwijze

Geen "ver-van-je-bed-show" maar duidelijke taal

Werkwijze 2017-06-15T14:41:06+00:00

WERKEN OP BASIS VAN DATA

Digitalisering heeft ervoor gezorgd dat er enorm veel data beschikbaar is. Essentieel hierbij is dat de juiste data wordt verzameld. Het is erg makkelijk om data te verzamelen om het “data verzamelen”. Wij kijken eerst naar de doelstellingen van het bedrijf en de vragen waar we antwoord op willen hebben. Vervolgens gaan we de dataverzameling inrichten zodat we relevante informatie verzamelen en antwoorden krijgen.

AGILE MARKETING

Wij werken met een snel iteratief proces. In plaats van dat we maanden bezig zijn met het optuigen van een gigantische campagne, zetten we snel de eerste campagnes online en breiden we deze steeds verder uit op basis van de data en niet op basis van aannames. Zo voorkom je grote investeringen in campagnes die misschien wel helemaal niet werken.

TRANSPARANTIE

Een transparante werkwijze vinden wij ontzettend belangrijk. Je ontvangt van ons maandelijks een rapportage met de werkzaamheden die we hebben gedaan en de resultaten die we hebben behaald. Zo heb je altijd inzicht in wat we doen en wat we jou opleveren!

KLAAR VOOR DIGITAAL?

Headcore treedt op als digitale partner.
Samen werken we aan een digitale strategie.

NEEM CONTACT OP